אנדומטריוזיס-יש מה לעשות עם ההרגשה הרעה שמתלווה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/08/2015 | 10:52 | מאת: גליה בת 46

המחזור שלי נהפך לסיוט גם הדימומים וגם ההרגשה שמתלווה לזה שלושה ימים לפני כאב בטן סיוטי, בחילה, חולשה יש מה לעשות? לא בא לי ניתוח לדבר הזה והאופציה השניה היא גלולות נגד הריון שגם את אני לא לוקחת

08/08/2015 | 23:07 | מאת: אילי

מכירה לצערי מקרוב- אולי גם לי יש כזה לא מאובחן, בעצם סיוט שאין לתאר- אצלי זה גם מלווה בכאבי גב קשים בנוסף לבטן הבלתי נסבלים שבועיים לפני מחזור. כלומר חצי מהחיים אני די מושבתת (קריאה נרגשת לאלוהים : ( אתה התחלת עם הדרת נשים...!). מה שלי מאוד עוזר ועזר זה שמן נר הלילה בכמוסות. לוקחת על בסיס קבוע וכל הנושא של אורך הדימום ואיכותו משתנה. כנ"ל הכאבים.

שלום גליה, בהחלט ניתן לטפל באנדומטריוזיס באמצעות הנטורופתיה. הטיפול כולל שינוי תזונתי, המלצה לתוספי מזון, פורמולת צמחי מרפא בהתאמה אישית. כמו כן, מומלץ מאוד לשלב עם דיקור סיני. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה