תזונה לאחר השתלת מח עצם.

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/07/2015 | 01:53 | מאת: רם

שלום לכולם, אני פונה אליכם בעקבות בקשה של אבי. הוא חולה בסרטן מח העצם ועבר בהצלחה השתלת מח עצם עצמית. כעת הוא בשלב ההתאוששות וההחלמה. מאוד חשוב לו לשמור על תזונה נכונה וכמובן לקחת תוספי תזונה נחוצים. הוא נהג לקחת כדורי אומגה 3, כורכום, וג'ינסנג קוריאני. חשוב לו לדעת אילו תוספי תזונה (או כל דבר אחר) מומלצים עבורו- זאת אומרת תוספים המומלצים עבור בניית מערכת חיסונית מחדש ולאו דווקא תמיכה במערכת חיסונית קיימת. תודה רבה על העזרה, זה מאוד חשוב לנו, רם.

שלום רם, מן הראוי שאביך, לאחר השתלת מח עצם יקבל המלצות בצורה אישית ומקצועית לאחר איבחון ותישאול ולא במסגרת הפורום. לא ניתן לייעץ במסגרת הפורום במקרה זה. רק בריאות לאביך!

מנהלי פורום נטורופתיה