איזון הורמונאלי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/07/2015 | 09:54 | מאת: להלה

נטלתי גלולות במשך כ-10 שנים והפסקתי לפני שנתיים, מיד אחרי שהפסקתי אובחנתי עם שחלות פוליציסטיות. התחלתי בדיקור, ולפני כחודש עשיתי אולטרסאונד ובדיקת דם שיצאו תקינים ולא הראו ממצאים של שחלות פוליציסטיות. באותו הזמן התחלתי לקחת תוספי תזונה שרכשתי מאתר Iherb, בהמלצת המדקר אני פונה אליכם כדי לדעת האם השילוב נכון: 1. נר הלילה 2. שיח אברהם 3. דקל ננסי 4. http://www.iherb.com/Nature-s-Way-DIM-plus-Estrogen-Metabolism-120-Veggie-Caps/4117 תודה :)

שלום לך, לא ניתן לדעת על סמך הנתונים שציינת האם הצמחים הנ"ל מתאימים לך. חסרים פרטים רבים לגבי התמונה הקלינית שלך. המדקר שהמליץ לך על הטיפול מכיר את התמונה הקלינית שלך, תוכלי לברר איתו מה הסיבה ומה המטרה שנתן לך את כך הנ"ל. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה