אבקת סיבים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/07/2015 | 22:20 | מאת: יעל

שלום, האם ניתן לקחת עם ויטמינים ומינרלים אבקת סיבים שלוקחים עם האוכל או שזה מוריד את הספיגה? אני פשוט לא צורכת מספיק סיבים מהאוכל ויש לי עצירות, וגם כן הסידן והברזל שאני לוקחת(לא ביחד) גורמים לעצירות. תודה מראש

שלום יעל, אפשר לקחת תוספת של סיבים, אבל לא יחד עם הויטמינים/המינרלים. כלומר, את יכולה לקחת את הסיבים אחרי ארוחת בוקר ואת הויטמינים לאחר ארוחת צהריים. כמו כן, אם הסידן והברזל שאת לוקחת גורמים לעצירות, כדאי להחליף אותם.. יש היום תוספי ברזל שאינם גורמים לעצירות כמו למשל "הספאטון" - ברזל טבעי בנוזל עם ספיגה טובה. כנ"ל לגבי הסידן. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה