תמצית שורש האשווגנדה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/07/2015 | 19:12 | מאת: אלי

שלום, אני רוצה להתחיל להשתמש בצמח הנ"ל למטרת שינה טובה יותר. יש לי כמה שאלות: 1.האם מומלץ לקחת מינון של כדור אחד ביום או שניים(מדובר במוצר של חברת סולגאר)? 2.מתי לקחת את הכדור? קראתי במקום אחד ממש לפני השינה ובמקום אחר שאמרו בפירוש שלא כיוון שהאשווגנדה מעוררת והאפקט על השינה הוא לא ישיר. 3. האם אמורים לראות תוצאות מידיות או שזה אפקט מצטבר? אם כן אשמח לדעת כמה זמן בערך ייקח לזה. תודה מראש!

שלום אלי, ממליצה לקחת 2 כמוסות של צמח האשווגאנדה. כדאי לקחת כדטר אחד בבוקר וכדור אחד בערב ( לא ממש לפני השינה). התוצאות אינם מידיות, זמן השפעה בדר"כ לאחר 3-4 שבועות. לתוצאות מיידיות לא הייתי ממליצה עליו - הוא גם יותר מתאים במצבים של דיכאון וחרדה. למטרת שינה אני ממליצה על המוצר " נרבן דרג'ה" - ניתן להשיג ברשתות הפארמים השונים. בהצלחה ושינה טובה!

מנהלי פורום נטורופתיה