אנזימי עיכול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/05/2015 | 15:58 | מאת: יעל

שלום, אני בת 29 ולוקחת את התרופה סימבלטה במינון 60 מ"ג. התרופה עושה לי עצירות ממש קשה למרות שאני כבר שנתיים איתה. היציאות הן פעם בשבוע וחצי וזה כבר ממש עושה לי כאבים בבטן ונפיחות. אני מקפידה לקחת סיבים תזונתיים באבקה ולאכול הרבה מזון עם סיבים, אבל זה משפר את המצב ליציאות של פעם בשבוע במקרה הטוב. האם לפי דעתכם אנזימי עיכול יכולים לעזור במקרה הזה? ובמידה וכן, האם עדיף לקחת אנזימי עיכול רק לתקופה קצרה כי הגוף מתרגל אלייהם ואז מייצר בעצמו פחות? תודה מראש

בהחלט ניתן לנסות להוסיף אנזימי עיכול, כן גם פרוביוטיקה לתקופה. במידה ותוך 3שבועות -חודש זה לא מסתדר (יציאה כל יום) כדאי להגיע לטיפול אנזימי עיכול אפשר לקחת חודש פרוביוטיקה הרבה יותר אין בעיה

מנהלי פורום נטורופתיה