לימודי נטורפתיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/05/2015 | 06:14 | מאת: אנונימית

מקווה שזה בסדר לשאול פה- לאחרונה התחלתי להתעניין בלימודי נטורפתיה ורציתי לדעת כמה דברים: •האם יש מוסד לימודים מומלץ באיזור ת"א מבחינת רמת לימודים,זמן וכסף? •האם לימודי נטורפתיה באמת דורשים 4 שנות לימוד לדעתכם? כן/לא,אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות תודה מראש וחג שמח!

ישנם מס מוסדות בארץ לתחום. התחום אכן דורש 4 שנות לימוד בסיסיות וכמובן יש אשר מרחיבים... לגבי המלצות ושאלות נוספות כדאי לפנות לאיגוד הנטורופתים בישראל בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה