משקה קפה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/05/2015 | 07:52 | מאת: חנה

שלום לאחרונה מרבים לפרסם כתבות בנושא כמה בריא לשתות קפה,האומנם? כאחת שלא נוהגת לשתות בכלל קפה,בגלל שתמיד אמרו שזה מזיק לבריאות הייתי מבקשת לדעת אם יש אמת בדברים,ובכול זאת בריא לשתות קפה,וזה לא עניין שיווקי ואם כן כמה מומלץ לשתות ביום, ואיזה רצוי לקנות ,האם עדיף ללא קופאין או שעם קפאין ? אשמח לקבל את דעתך תודה רבה מראש חנה

כוס אחת של קפה ביום עם קופאין זה בסדר גמור. למי ששותה הרבה קפה ביום כמובן שעדיף ללא קופאין. באינטרנט אפשר לעשות חיפוש על מעלות ויתרונות הקפה...

30/05/2015 | 20:33 | מאת: אלי

ד.נ. האם 3-2 ספלים קטנים של אספרסו עם חלב) - תורמים בסה"כ לבריאות? אלי

מנהלי פורום נטורופתיה