תה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/04/2015 | 09:44 | מאת: נדב

אני שותה כל יום היבסוקוס, לימונית, תה ירוק,רוזמרין*2 תה מרווה ו בבונק*1 אני רוצה לשתות עוד שלושה סוגי תה שטובים לספורט ולרביה הגברית, רק שאני לא יודע כמה פעמים לשתות בשבוע וכמה כוסות לשתות את סוגי התה והן שוש קירח, טריבולוס,שורש וויטניה.

שלום נדב, לא הבנתי כל כך מה המטרה של נטילת הצמחים- לספורט - אבל למה? מערכת הרבייה הגברית - מה המטרה? מה אתה רוצה לשפר? לחליטות צמחים השפעה מינורית לעומת כמוסות או טינקוטורות.. אז השאלה היא מה המטרה, ומה רמת הריכוז של החומרים הפעילים, לפיכך ייקבע המינון. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה