שורש מאקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/04/2015 | 11:25 | מאת: נוית

קראתי על שורש המאקה בנושא של פוריות ורציתי לקבל על זה אינפורמציה. האם זה אכן מומלץ? אציין שאני כרגע בחרתי להפסיק עם טיפולי ההפריה ואני מטופלת בדיקור סיני. במידה ומומלץ, כיצד יש לצרוך את זה? תודה על המענה

שלום נוית, שורש המאקה הוא בהחלט צמח מומלץ בנושא של פוריות וכניסה להריון. ניתן לצרוך אותו באבקה או בכמוסות. המינון יהיה בהתאמה - לפי התמונה הקלינית, לא ציינת אם ידוע על בעיה כלשהי בגללה יש קושי להיקלט. הטיפול כמובן, יהיה בשורש הבעיה. כמו כן, הרבה פעמים מומלץ לשלב עם צמחי מרפא נוספים ותוספי תזונה. מוזמנת לפנות אליי למייל הפרטי. בינתיים שיהיה בהצלחה!

21/04/2015 | 13:12 | מאת: נוית

תוכלי לציין את המייל שלך אני אשמח לכתוב לך יותר בפירוט. תודה

מנהלי פורום נטורופתיה