גינסינג קוריאני

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/04/2015 | 23:58 | מאת: משה

שלום יש לי מצבי רוח משתנים ולפעמים דכאון קל, יש לי מערכת חיסון ממש חלשה אני נדבק ממחלות ממש מהר ובקלות ולוקח לי הרבה זמן עד שהמחלה עוברת ולפעמים תחושת עייפות. האם גינגסינג קוריאני יעזור לי ? האם בטוח לקחת גלולה על בסיס יומי ? (נשוי בן 31) תודה

שלום משה, גינסנג קואני הוא לא הצמח הראשון שהייתי בוחרת לטפל בו על סמך הנתונים שציינת. ראשית, יש לבדוק ולאבחן מה הסיבה למערכת החיסונית החלשה ומה יכול לגרום לעייפות, ייתכנו כמה גורמים: תונה לקויה, חסרים תזונתיים, חוסר איזון של מערכת העיכול, מתח ולחץ, הפרעות שינה או שינה לא איכותית וכמובן, עוד גורמים רבים שיש לבדוק באורח החיים שלך ולקבל טיפול תזונתי והמלצה לתוספי תזונה וצמחי מרפא בהתאם. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה