אקזמה בשפתיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/04/2015 | 22:10 | מאת: יסמין כהן

אני סובלת מאקזמה. וכבר במשך חודשים יש לי אקזמה ויובש בשפתיים שעובר לאחר כמה ימים וחוזר לאחר שבוע. זה מגרד,ומאוד לא נעים. ניסיתי להשתמש במשחה שקיבלתי מרופא העור שלי על השפתיים אך אמרו לי שזה מאוד לא בריא ומסוכן כיוון שיש במשחה סטרואידים. האם יש משחה מסוימת אשר יכולה לעזור לי נגד האקזמה הבנויה למקומות כמו השפתיים.

שלום יסמין, יש לאבחן האם מדובר ביובש בשפתיים או באקזמה? שני דברים שונים. מה היתה האבחנה של רופא העור? במידה ומדובר באקזמה יש לשלול אלרגנים במזון ובסביבה ולברר המ יכול לגרום לכך, כלומר , הטיפול יהיה בשורש הבעיה. מעבר לכך ניתן לטיפל נקודתי באמצעות משחות כדי להקל עלייך אבל זהו רק טיפול סימפטומטי. משחה של רסקיו או משחה של קלנדולה, משחת פרופוליס יכולים לסייע. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה