חולשה כללית וכבדות קיצונית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/03/2015 | 07:51 | מאת: שלמה

מזה שנתיים מרגיש חולשה כללית ותחושת כבדות המלווה בחוסר יציבות. יש לי הפרעות קצב לב (פיפיטציות) שנבדקו אצל קרדיולוג ולא נמצאו מסכנות חיים "צריך להתרגל לתופעה" ןלדעת לחיות עם התופעה המעצבנת. בצעתי את כל סוגי הבדיקות הקיימות ברפואה הקונבציונלית ולא מצאו שום דבר הכל תקין(כולל בדיקות הדמייה למינהן). 1. האם יש פיתרון ע"י טיפול נטורפתי לבעיה כמו שלי? 2. איך "מחזירים" את הגוף למצב התקין ? 3. ממה זה יכול לנבוע? 4. האם אפשר לקבל המלצה על מטפל/מטפלת האיזור הקריות? תודה רבה , וסליחה על השאלות הרבות.

חולשה כללית יכולה לנבוע מסיבות שונות, (אגב הפרעות קצב היא אחת מהן, אבל יש עוד סיבות רבות אפשריות) הרעיון הוא לערוך אבחנה וראיון נטורופתי ולהגיע לשורש הבעיה ולתת טיפול מתאים. יש מה לעשות, לא מכיר מטפל מהקריות,הקליניקה שלי נמצאת בשרון בכפר יונה אם זה מתאים לך נשמח לעזור

מנהלי פורום נטורופתיה