HNS COMPLEX - תוספת יום יומית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/03/2015 | 22:17 | מאת: גיל

שלום רב, אני בן 27, סה"כ בריא. (קצת בעודף משקל) בחצי שנה האחרונה שמתי לב להופעת שיערות לבנות על שערי בקצב יחסית מהיר.. (מחוות דעת של אדם שלקח את זה - מסר כי לאחר תקופה השיעור הלבנות פשוט נעלמו) בנוסף למפרצים שהחלו עם השנים וטיפה הדלדלות בקוד קוד הראש. כאשר התחלתי קצת להתעניין בכל מה שקשור לנשירת שיער הומלץ לי על HNS COMPLEX - תערובת של מינרלים ווטימנים שבריא לשיער, עור וציפורניים. (טבעי על פני חומר כימי) אני לא לוקח ויטמנים או מינרלים כלשהם, משתדל לאכול מאוזן וככה בזמן האחרון גם לחזור לפעילות הגופנית. האם זה מצריך בדיקות כלשהן לפני לקיחת תוסף זה? האם זה עלול להזיק? רשום ליטול 1-2 ביום, האם זה אפקטיבי לקחת גם פחות מזה? והאם הגוף מפתח איזה תלות ? תודה רבה

הפורמולה טובה והיא מהווה בסיס טיפולי למניעת הנשירה. אין צורך בבדיקות מסויימות בשביל לצרוך אותה, אך כדאי לעשות בדיקות לראות אם ישנן חסרים כמו ברזל, B12 , חומצה פולית, אבץ הפורמולה בטוחה ואינה גורמת לתלות

01/04/2015 | 13:21 | מאת: דלית

מבחינתי, חבל שלא מצאתי את הפורמולה הזאת לפני כן כי כבר אפשר לראות אצלי שיפור משמעותי מאוד בנשירה. יש גם שיפור בחוזק של השיער, העור והציפורניים. לדעתי, אין לך מה להתלבט.

מנהלי פורום נטורופתיה