מערכת החיסון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/03/2015 | 15:40 | מאת: נטע

שלום, סבלתי כחמש שנים מקנדידה קשה ובלתי מתפשרת. באופן מפתיע אחרי שנתיים טבעונות היא נעלמה כמעט לחלוטין- אף על פי שלא הקפדתי באופן אדוק על תזונה קפדנית. במקביל אני פחות חולה ומרגישה חזקה ובריאה. המצב כרגע הוא שהיא מופיעה רק בזמן מחלה של שפעת וכ'ו- כלומר אני יודעת שאני עומדת להיות חולה רק כשהיא מופיעה. שאלתי היא מה זה בעצם אומר? האם היא נסוגה לחלוטין? אם היא מופיע כל אימת שמערכת חיסון יורדת האם זה אומר שהיא בעצם קיימת ומחפשת פרצות או שהיא מוגרה והופעתה בזמן ירידה חיסונית היא פועל יוצא וטבעי של העניין? כבר חודש שאני נוטלת מורינגה שני כדורים ביום- האם תמיכה זו יכולה לדעתכם לתת מענה מספק למיגורה? תודה רבה:)

אם היא מופיעה בזמן שפעת וכו כמובן שהיא לא נעלמה... היא מתפרצת כשהמערכת החיסונית יורדת או הפוך היא זו שמחלישה את המערכת החיסונית ואז מגיעה המחלה - שפעת וכו'. פרוביוטיקה וטיפול אנטי פטרייתי לתקופה ....

26/03/2015 | 22:14 | מאת: נטע

על מורינגה כאמצעי לחיזוק מערכת החיסון? אני אכן נוטלת פרוביוטיקה ושמן אורגנו.

מנהלי פורום נטורופתיה