שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/03/2015 | 02:12 | מאת: שואלת

שלום, בת 26, סובלת משרירים תפוסים בבטן ובירכיים.רציתי לדעת עם איזה שמן אתרי ניתן לעשות עיסוי?קראתי ששמן רוזמרין יעיל אבל היה כתוב שאסור להשתמש בו אם סובלים מלחץ דם גבוה ושהוא ממריץ פעילות לבבית. (לעיתים יש לי דפיקות לב מהירות ולחץ דם מעט גבוה אבל בדיקות מקיפות שעשיתי ללב יצאו תקינות לגמרי).האם אני יכולה להשתמש בו? האם יש אופציה נוספת לשמן אתרי שהוכח כיעיל?

את יכולה להשתמש בכל שמן אחר שאינו ממריץ כמו שמן שקדים, קוקוס, סומסום ואפילו שמן זית אפשר להוסיף שמנים ארומתיים לא ממריצים כמו לבנדר. כדאי לצרוך מגנזיום בכדורים זה יכול לעזור מאד

מנהלי פורום נטורופתיה