תזונה למיומה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/03/2015 | 14:25 | מאת: אודליה

שלום! אני בת 34 + 2 קטנים. לפני כשנה אובחנה אצלי מיומה ברחם. טופלתי בדיקור וצמחי מרפא, אך ללא הצלחה. המיומה היתה במגמת גדילה לצערי. הומלץ ע"י הרופא לבצע ניתוח לכריתת המיומה אך עליי לקחת בחשבון שזה פוגע בפוריות. אני מעוניינת בהריון נוסף ולכן נמנעת מהניתוח ומחפשת דרכים טבעיות אחרות. אני יודעת שיש השפעה רבה של התזונה ולכן הורדתי מוצרי חלב, בשר ועוף נמנעת ככל האפשר, מתוקים ומטוגנים, והתחלתי לקחת גם פרוביוטיקה. אני לא יודעת אם אני בכיוון הנכון. האם זה מספיק או שיש משהו נוסף שאוכל להימנע או לתגבר במזון? תודה.

לצערי , לא יכול לתת לך מענה בפורום כי זו בעיה שצריכה להיות מטופלת דרך מטפל בשילוב של טכניקות טיפוליות. אני יכול רק לייעץ לך שכדאי לשלב דיקור סיני, הומאופתיה, צמחי מרפא וכמובן תזונה מתאימה רק בריאות

מנהלי פורום נטורופתיה