שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/03/2015 | 05:00 | מאת: חן

שאלה בנושא דיפרסון לדיכאון וחרדה של ד"ר אנדרסון קראתי שאין לתרופה תופעוות לוואי שה מכיל שמן מנטה סכיזנדרה ויתניה משכרת אשווגנדה טיון השמש בלוטה שחורה שיבולת שטעל תרבותית אסטרגלוס קדד גינסנג סיבירי האם תיתכן תופעת לוואי כלשהי מאחד הצמחים האם ידוע שלמישו קרה משו מנטילת התרופה? נ\אשמח לתשובה מדויקת

כל צמח אפילו בודד ישנה אפשרות לתופעות לוואי, רגישות או אלרגיה. אישית לא ידוע לי על תוספות לוואי אם כי שוב הכל יכול להיות ועד שלא מנסים לא יודעים. לכן חשוב להתחיל מינון נמוך ולהעלות בהדרגה עפ"י צורך

מנהלי פורום נטורופתיה