טאורין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/03/2015 | 18:06 | מאת: eE

לפני כחודש כתבתי בפורום: באפריל שנה שעברה החלו לי הפרעות קצב מרבות כל כמה שניות התחלתי לקחת טאורין 1000 מ"ג פעמיים ביום ומגנזיום גיליצנט והפרעות הקצב נעלמו. לאחרונה הם חזרו כאשר הורדתי את מינון הטאורין . בעבר כשהורדתי את רמת הטאורין ל 500 ליום הפרעות הקצב חזרו כאשר העלתי שוב הסתדרו . לאחרונה הורדתי רמות טאורין ליום כן יומיים לא ושוב חזרו הפרעות הקצב. בדר"כ הם חוזרים אחרי הליכה. הפעם אני לא מצליחה לסדר אותם עם1000 מ"ג טאורין שאלתי 1. האם צריכה לאורך זמן של טאורין לא מזיקה. 2.האם יש עוד משהו שעלי לצרוך בכדי לסדר את הפרעות הקצב. תשןבתך היתה : אם זה עובד אז אפשר בהחלט להמשיך לאורך זמן. רצוי רק לעשות הפסקה של יום פעם בשבוע והפסקה של כ3 שבועות פעם בחודשיים. שאלתי :מדוע נדרשת למעשה הפסקה ? כל הורדה במינון אף ללא הפסקה בכלל גורמת לי להפרעות קצב מחדש. האם אני מזיקה לעצמי כאשר אני לא עושה הפסקות??

הפסקות נדרשות ע"מ שהגוף לא יתרגל ואז אפקט התוסף ירד ולא ישפיע כפי שקורה לך. צריך לדעת גם את סיבת הפרעות הקצב אם למשל יש קשר לבלוטת התריס, ללב או לבלוטת יותרת הכליה.ולתת תמיכה כמובן לאיבר שקשור בזה. באם הבדיקות אינן מראות שום סיבה כדאי להגיע לפגישה ברפואה הטבעית שם נוכל לנסות תהבין את מקור הבעיה ולתת מענה מתאים. כדאי לבדוק ערכים של:סידן, מגנזיום ואשלגן.גם ויטמין -D (במקרה הצורך לקחת השלמה). תוספים נוספים שניתן לנסות: Q-10, עוזרד. בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה