neropatiua

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/01/2015 | 21:02 | מאת: uzi

i us today lirica 3909 per day ? whaT DO YO THINK AND NERIBATIC OR ALFA LIPOICV ACID IF IT IS GOOG WHAT AMOUNT PER DAY I HAVE A LOT OPAINS IN THE FOT (BOTH) I LOST THE FEELING RGERE

שלום עוזי, חומצה אלפא ליפואית בהחלט יעילה לטיפול בתסמינים של נוירופתיה. אתה יכול להתחיל במינון נמוך ולהעלות בהדרגה לפי הצורך לאחר ייעוץ מקצועי. כמו כן, אני מאוד מאוד ממליצה על טיפול רפלקסולוגיה הוא היעיל ביותר לטיפול בנוירופתיה. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה