פלורדיקס לא בקירור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/01/2015 | 09:09 | מאת: חוששת

שלום רב, אני בתחילת הריון ולפני שבועיים התחלתי לקחת פלורדיקס פעם ביום. רק היום שמתי לב כי על הבקבוק להישמר במקרר לאחר הפתיחה. במהלך השבועיים החזקתי אותו מחוץ למקרר - אמנם חורף אבל הבית בדרך כלל חם ונעים. אני חוששת מאוד שגרמתי שלא במתכוון נזק לעצמי ואף להריון. מהו הנזק הפוטנציאלי במידה ולא שומרים את הבקבוק בקירור? תודה מראש

שלום לך, לא נראה לי, שיש סיבה לחשוש על פי מה שתיארת, בייחוד בעונה הקרירה.. ולא הרבה יודעים שצריך לשים אותו במקרר ומשתמשים בו גם מבלי שהיה בקירור גם בעונות חמות יותר.. בהצלחה והריון קל וכייפי.

מנהלי פורום נטורופתיה