פצעים במצח

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/01/2015 | 22:01 | מאת: אדוה

שלום. יש לי הליקובקטר פילורי והנטורופת שהלכתי אליו המליץ לי לקחת פרוביוטיקה, חותם זהב, כורכום ואבץ. כמובן שגם התזונה שלי השתנתה- היא הפכה להיות יותר בסיסית ופחות חומצית. אני עושה את הטיפול במשך שבוע וחצי. ראיתי שיצאו לי מן פצעים קטנים כאלה על המצח. לא חצ'קונים, אלא העור לא חלק וניתן לראות את הפצעים באור. ממה זה יכול לקרות? יכול להיות שזה בגלל התוספי תזונה? האם זה אומר שהטיפול לא טוב ואני צריכה להפסיק? תודה מראש.

זה יכול להיות מהשינוי התזונתי, כן גם מהתוספים. פני לנטורופת ותשאלי אותו...זה חלק מתפקידו לתת לך מענה.

27/01/2015 | 10:32 | מאת: אדוה

תודה רבה

מנהלי פורום נטורופתיה