שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/01/2015 | 22:14 | מאת: ענת

שלום, בסה"כ בריאה, טבעונית, בדיקות דם טובות. בשנה האחרונה יובש בקרקפת בקדמת הראש עם קילופים- לא יודעת אם זה סתם קשקשת או סבוריאה- או שלא ניתן כלל להבחין ביניהם. ניסיתי שמן שקדים לפני חפיפה על הראש- אבל בסה"כ אין שינוי משמעותי, אפילו עברתי לחפיפה פעם בשבוע שרק מחמירה את המצב. ניסיתי גם שמפו נגד קשקשים אבל לא היה שינוי ניכר. בעבר ניסיתי את טבליות רוטס HR- לנשירת שיער בתקופה בה אכן שיערי נשר והיו תוצאות טובות. האם לדעתכם הפורמולה מתאימה גם למצבי קשקשת/סבוריאה או שהייתם ממליצים על משהו אחר? אגב נוטלת בי קומפלקס, שמן 'ציה בקפסולות, פרוביוטיקה, שמן נר הלילה וג'ינקו בילובה. אני תורמת כל שנה וחצי את שיערי לחולי סרטן ולכן חשוב לי שגם בסוף השנה אצליח להגיע לשיער מלא, בריא ומבריק כדי שהתרומה תהיה משמעותית ובעלת ערך. הרבה הרבה תודה!

24/01/2015 | 09:08 | מאת: מירי וימר

יקירתי גם אני עברתי את זה ואפילו עשיתי ביופסיה בבית חולים בלינסון זו ממש מחלה אוטואימוניתשנקראת אלופסיה כדאי ללכת לרופא עור ממוחה לשער ןלא להזניח . לטיפול אני מקבלת כרגע כדורים פלקוניל וחופפת בשמפו שנקרה אלפולסיל ניתן להשיג בבתי מרקחת ללא אישור רופא מחולל פלאים .

24/01/2015 | 15:26 | מאת: ענת

ובייחוד מכוער כשמלווה לזה צורך פרסומי של תכשיר שאת משווקת. מעבר לזה שאין לכך שום שחר למצבי (רופא עור טען שזו קשקשת)- אני מציעה לך לנוח, להרגע ולתכנן את מסע הפרסום שלך להבא בצורה חכמה יותר ולא להפחיד אנשים כדי לצאת מהמיתון הכלכלי שאליו ודאי נקלעת...

24/01/2015 | 15:42 | מאת: ענת

אלופציה היא התקרחות פתאומית ללא נגעים, ואני במפורש טענתי שיש לי יובש והתקלפות ולא נשירת שיער. אז להבא לפני שמשווקים ויורים לכל הכיוונים בודקים. מה שנקרא הבנת הנקרא בסיסית:) ואני מציעה לך להבא להזהר מתביעות של גולשים אחרים עבור פסאודו אבחונים- יש המון תקדימים לכך מירי וימר היקרה.

24/01/2015 | 15:30 | מאת: ענת

נשירת השיער שסיפרתי עליה לא הופיעה בזמן היובש- אלו שני דברים נפרדים

ראשית, אם זו סבוריאה או קשקשת כדאי לטפל בכך שהרי זה מחמיר את המצב הקיים. שנית עם טבליות הרוטס אין בעיה במצב זה. את יכולה לנסות מוצרים לקרקפת מסדרת קמדיס יש שמפו וקרם מתאים לסבוריאה לקרקפת ולקשקשים. יישר כח על תרומתך

27/01/2015 | 17:13 | מאת: ענת

רק לא הבנתי האם רוטס גם מטפל בבריאות הקרקפת?

27/01/2015 | 22:03 | מאת: מיכל ג.

לגבי הקשקשים- למורז יש שמפו טוב לטיפול בקשקשים והוא מתאים גם לטיפול בסבוריאה. אני ממש מעסה איתו את הקרקפת ומשאירה כמה דקות. וכל הכבוד על התרומה, זה מעשה נהדר וחשוב. אני עד כה תרמתי פעם אחת ובהחלט אעשה זאת שוב.

30/01/2015 | 15:46 | מאת: ענצ

מנהלי פורום נטורופתיה