טאורין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/01/2015 | 17:33 | מאת: ee

באפריל שנה שעברה החלו לי הפרעות קצב מרבות כל כמה שניות התחלתי לקחת טאורין 1000 מ"ג פעמיים ביום ומגנזיום גיליצנט והפרעות הקצב נעלמו. לאחרונה הם חזרו כאשר הורדתי את מינון הטאורין . בעבר כשהורדתי את רמת הטאורין ל 500 ליום הפרעות הקצב חזרו כאשר העלתי שוב הסתדרו . לאחרונה הורדתי רמות טאורין ליום כן יומיים לא ושוב חזרו הפרעות הקצב. בדר"כ הם חוזרים אחרי הליכה. הפעם אני לא מצליחה לסדר אותם עם1000 מ"ג טאורין שאלתי 1. האם צריכה לאורך זמן של טאורין לא מזיקה. 2.האם יש עוד משהו שעלי לצרוך בכדי לסדר את הפרעות הקצב.

אם זה עובד אז אפשר בהחלט להמשיך לאורך זמן. רצוי רק לעשות הפסקה של יום פעם בשבוע והפסקה של כ3 שבועות פעם בחודשיים.

05/02/2015 | 10:21 | מאת: ee

מדוע נדרשת למעשה הפסקה ? כל הורדה במינון ללא הפסקה בכלל גורמת לי להפרעות קצב מחדש? האם אני מזיקה לעצמי כאשר אני לא עושה הפסקות??

מנהלי פורום נטורופתיה