לא מבינה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/12/2014 | 21:04 | מאת: דיאנה

למה רשמת שזה בעיה מורכבת..סה"כ כמה שאלות מסודרות.אבל אשאל רק אחת בשקר לאבקת חלבון. אני חולה בפיברומילגיה .אני מתחילה הליכה ובעבר הצלחתי לעשות הליכות רק עם אבקת חלבון .למרות שאוכלת מספיק חלבון! כמה שאלות: 1.שבעים אחוז חלבון באבקה זה מספיק? 2.האם חומצות האמינו בפנים מתנגשות בתרופות כולשהן? 3.איך עושים בכלל חלבון מאורז למשל? 4.האם האבקה הזאת מספיקה? http://www.marshal.co.il/aecommerce/c1210/147667.php

שלום דיאנה, 70% חלבון באבקה מספיק למה? לא ציינת גיל, משקל, מבנה גוף .. ולכן לא ניתן לדעת כמה חלבון עלייך לצרוך בתפריט היומי. חומצות אמינו ותרופות- לא ציינת איזה תרופות את נוטלת. אורז מכיל בעיקר פחמימה וגם מעט חלבון, לכן מפיקים ממנו חלבון. ראיתי את האבקה - אבל שוב מספיקה למה? מה המטרה? צריך לעשות חישוב לפי מקורות החלבון שיש לך בתפריט וכמו כן מה המטרה ? האם רק למטרת הליכה? בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה