בעיות רבות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/12/2014 | 11:08 | מאת: ענת

אני בת 48 ,חולת אסטמה,סובלת מהפרעות קצב,פיברומיאלגיה,חרדות,מעי רגיז ,מיגרנות,נוטלת תרופות קבועות,ציפרלקס 10 מג ,טלפסט 180 ,דיווואן 80 ,קלונקס 0.5 ומשאפים.כל הזמן יש לי גזים ועצירויות . הייתי רוצה את עזרתכם ,האם יש משהו שאוכל לטפל אלטרנטיבית כדי לחוש טוב יותר בחיי,אני תמיד חולה,אין יום שאני לא חשה רע ,בעיקר בתקופת החורף.אנא עזרתכם על מנת לשפא את חיי,אולי ויטמינים,אולי צמחי מרפא שיסייעו לי לחוש יותר אנרגיה ולא יתנגשו בתרופות הקבועות.תודה מראש

הבעיה והשאלה מתאימה יותר להישאל במרפאה ולא בפורום. מדובר במספר בעיות, זה מורכב ויש צורך לעשות ראיון ואבחנה כפי שצריך ואז לתת מענה מתאים ולא סתם לזרוק איזה צמח או ויטמין כי זה לא יהיה רציני. חג שמח

מנהלי פורום נטורופתיה