שמן צמחים אבקת חלבון...

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/12/2014 | 20:34 | מאת: דיאנה

אני חולה בפיברומילגיה .עם כמה שאלות: א.אבקת חלבון -70 אחוז חלבוזה מספיק?,האם חומצות אמינו בפנים מתנגשות בתרופות,כמה לקחת ביום?,איך עושים בכלל חלבון מאורז. אני מתחילה הליכה ובעבר הצלחתי לעשות הליכות רק עם אבקת חלבון .למרות שאוכלת מספיק חלבון! האם האבקה הזאת טובה http://www.marshal.co.il/aecommerce/c1210/147667.php ב.לגבי שמנים לעיסוי- אני שמה שקדים +לבנדר אבל אפשר קוקוס במקום שקדים?מה עם שמן זית?לאילו מטרות הם עוד טובים-קמטים,סימני מתיחה...? ג.יש לי בגינה הרבה צמחים- -יש לי אלוורה וכו'..מעט לימונים . נענע זעתר שיבא וטימין-רוזמרין,גרניום וששונה. יכול להיות להם שימושים למשהו?משהו גם לקמטים סביב הפה? אני שמה רק זעתר בסלט ואלוורה קצת בקיץ על הפנים אבל שיבא וטימין מגעילים אותי

מתנצל, בעיה מורכבת עם יותר מידיי שאלות...את צריכה לפנות למטפל לקבלת ייעוץ, טיפול מתאים ולעשות סדר בדברים. חג שמח

מנהלי פורום נטורופתיה