2 שאלות על תוספים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/12/2014 | 19:35 | מאת: דניאל

שלום רציתי לשאול על 2 תוספים: 1. Nattokinase - האם הוא אכן בעל תכונות של ניקוי כלי דם? כלומר לא רק במניעה אלא גם יכול להסיר את הרובד הטרשתי מכלי הדם? מה המינון המומלץ? האם יש התוויות נגד? נטילת אספירין 75 מ"ג זה בעייתי במקביל לתוסף הנ"ל? 2. חמוציות ו - D-Mannose, תוספים (יש בנפרד ויש במשולב) שלפי הפרסומים מועילים לדלקות בשתן, האם זה רק בתחום המניעתי או גם הטיפולי? בכל המקומות שקראתי, צוין החיידק אי קולי, האם זה יעיל גם לשאר החיידקים בשתן? ובאלו מינונים זה יכול להועיל ברמה טיפולית? תודה רבה

שלום דניאל, ל -Nattokinase יש סגולות רפואיות בטיפול והסרה של הרובד הטרשתי. המינון הוא של עד 1 גרם. ש קונטרה אינידיקציה בין התוסף לתרופות לדילול דם ולכן אין לצרוך את התוסף יחד עם תרופות מדללות דם כמו אספירין או קומדין. התוסף פמינוז יעיל ביותר לדלקות שלפוחית השתן - לטיפול יש ליטול 9 כמוסות ביום ולמניעה מומלץ לצרוך 2 כמוסות ביום. הטיפול יעיל גם בחיידקים אחרים ולא רק בטיפול בחיידק E - COLI. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה