הרפס וגינלי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/12/2014 | 17:47 | מאת: שלבקת

שלום, מצאתי מידע סותר על תזונה מונעת התקפי הרפס. מחד כתוב שאגוזים וזרעים מעודדים הישנות ההתקפים ומנגד כתוב שהם מצמצמים. מה הטענה שלכם לגבי זה? תודה

שלום לך, בטיפול תזונתי בהרפס יש להימנע מחומצת אמינו ארגינין ולצרוך חומצת אמינו ליזין. ליזין וארגינין מתחרות בספיגה זו בזו. לכן יש להימנע ממקורות תזונתיים של ארגינין כמו: אגוזים, בוטנים, סויה, מוצרי חלב, שוקולד, קוקוס ולצרוך ליזין כתוסף תזונה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה