ליחה שלא עוברת + עוד דברים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/12/2014 | 12:25 | מאת: לילך

שלום, זה כבר כמה שבועות שיש לי ליחה בריאות, הורדתי ביצים ומוצרי חלב, עברתי לתחליף קפה וחלב שיבולת שועל/אורז. אני משתדלת לאכול דברים שמייבשים ליחה ממידע מהאינטרנט וספר שיש לי על תזונה סינית. זה לא עובר לי. בנוסף, אני צמחונית בת 48, אני נוטלת ברזל ו B12. יש לי אורטיקריה כרונית ללא התפרצויות, רק גירודים פה ושם, אני סובלת מרגישות לקור כנראה גם בעקבות זה. יש לי דלקת בגב התחתון וברגל. בנוסף, יש לי מדי פעם כאבי בטן קלים באיזור הקיבה. אני לא יודעת אם בעקבות זה הויטמינים לא נספגים (בגלל הקיבה). בנוסף, אני סובלת זה שנים מנשירת שיער, נהייתה לי כבר דלילות בשיער, לאחרונה יש אפילו נשירה מוגברת. אולי בגלל הורמונים (הגיל). מה עושים?

לא מכיר את ההיסטוריה הרפואית וההתנהלות הטיפולית (אם טיפלת על דעת עצמך, או קיבלת ייעוץ וירטואלי), אך אני מניח שאם ניתן לך ייעוץ וירטואלי ספק אם בכלל יעזור. כי התיק הרפואי כאן מורכב ולא מדובר בבעיה אחת ... אז לשאלתך מה עושים? התשובה לכך במרפאה. שם תוכלי לקבל את הייעוץ המתאים, אבחנה וטיפול מתאים, ע"י דיקור סיני, תזונה ותוספים מתאימים. הרבה בריאות

מנהלי פורום נטורופתיה