פתיתי כוסמין אורגני

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/12/2014 | 16:55 | מאת: leili

לאחרונה אני נתקלת ביותר ויותר פירסומים ומאמרים שכוסמין טוב יותר מחיטה רגילה. התחלתי לאפות עם קמח כוסמין וממש התחברתי אליו אז קניתי גם פתיתי כוסמין של הרדוף אבל אין לי מושג מה עושים איתם.... (אני לא מדברת על הפתיתים)

שלום ללי, יש פתיתים מכוסמין כמו שיש פתיתים מחיטה, שמבשלים עם בצל מטוגן והם מאוד טעימים וכפי הנראה את מתכוונת לגרעיני כוסמין - שאפשר להכין מהם דייסה על מים/חלב אורז/חלב שקדים או להכין מהם תבשיל או להנביט ולהכין מהם לחם.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה