שאלה שלא נענתה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/12/2014 | 21:26 | מאת: רומנו

ב-26.11 שאלתי שאלה לגבי תה שמגיע בסין. לא קיבלתי תשובה או התייחסות. משהו לא בסדר בשאלה? גם להגיד לא יודע זה בסדר. היה נחמד לקבל התייחסות כלשהי. תודה רבה

לא תמיד אנו מגיעים לכל השאלות, אז עמך הסליחה. לא מכיר באיזה תה מדובר, בכל מקרה עדיף אורגני עם זאת לא חושב שאמורה להיות בעיה גם אם הוא אינו אורגני.

13/12/2014 | 12:28 | מאת: רומנו

מספרים לי שבסין במיוחד (יותר מהרבה מדינות אחרות) יש שימוש יתר בחומרי הדברה חזקים ורעילים כולל ב- DDT, ובגלל זה אם צורכים מוצרי מזון/תה מסין, צריך לוודא כי הם אורגניים. האם ידוע לך על כך? האם זה נכון? סוג התה הספציפי כאן פחות חשוב, חשוב יותר העיקרון. למשל, תה ירוק GUN POWDER שמגיע מסין, עפ"י עקרון זה לא מומלץ, משום שהוא לא אורגני. מה דעתך?

מנהלי פורום נטורופתיה