גינקו גילובה ומחלת גבהים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/11/2014 | 23:56 | מאת: לולה

שלום, רציתי לדעת האם יש דרכים טבעיות לעזרה במניעת מחלת גבהים? קראתי כי כמוסות גינקו בילובה וכן כמוסות שום יעילות. האם כך הדבר ואם כן באיזה מינון? אני בעלת נטייה מולדת לקרישיות יתר(ללא טיפול מלבד זריקות קלקסן בטיסות ארוכות), האם אין בעיה ליטול גינקו? בנוסף, האם יש טיפול טבעי העוזר במניעת מחלת ים? תודה

לא ידוע לי על שום צמח או תוסף כלשהו יכול להועיל לבעיה זו. הבעיה היא סוג של פוביה שעבודה קוגנטיבית/ פסיכולוגית/ טיפול גוף-נפש יכולה לעזור.

27/11/2014 | 09:37 | מאת: אורלי

מדובר על הקושי של הגוף להסתגל לתנאים של הפחתה בחמצן בשל אוויר דליל במקומות הרריים גבוהים מאוד בעולם לדוגמת ההימלאיה. כך נראה לי.

צודקת, טעות שלי, משום מה התייחסתי לפחד גבהים... תודה על התיקון. אכן הגינקו יכול להגביר את זרימת הדם שעימו חמצן למח וכן הג'ינקו מדלל מעט את הדם. ישנו צמח נוסף-פטריית ריישי שגם עושה עבודה מצוינת בנושא וכמו כן קיו -10 גם יכול להתאים

מנהלי פורום נטורופתיה