סאם אי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/11/2014 | 23:36 | מאת: יעל

שלום, רציתי בבקשה לברר: 1. יש לי אומגה 3 נוזלית שהזמנתי מחו"ל.לא מצויין על האריזה האם לשים במקרר אחרי הפתיחה. האם ידוע לכם אם לשים במקרר? 2. האם מינון ש 200 מ"D קיו 10 הוא מספיק למי שלוקח סטטינים במינון בינוני עד גבוה(גיל 32) או שכדאי לקחת יותר? 3. ברגע שאני לוקחת את התוסף סאם- אי הבנתי שצריך גם לקחת בי 12 ובי 6. אני לוקחת קומפקס בי שמכיל את זה ובי 12. האם חובה לקחת את הסאם אי והויטמינים יחד, או שניתן לחכות כשעה וחצי בלי הסאם אי לקומפלקס בי? תודה מראש

1 - אין צורך לשים אומגה נוזלית במקרר גם , בתקופת הקיץ החם אפשר. 2 - 200 מ"ג קיו 10 בהחלט מספק 3 - לא חובה לקחת יחד , ניתן לפצל

מנהלי פורום נטורופתיה