עשב חיטה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/11/2014 | 15:09 | מאת: ל.א

שלום , קניתי מסחטת מיצים וגם עשב חיטה ...אך נראה שהעשב חיטה ממש לא עובר טוב במכונה זה חימם לי את המנוע של המכונה פעם הראשונה שעשיתי את זה ...חתכתי חופן של עשב חיטה ל2 ואז הכנסתי למסחטה שלי וזה לקח המון זמן והרב הלך ל"זבל" כלומר בצד השני של המסחטה איפה שכל הקליפות של הירקות האחרים הלכו. היום ניסיתי שוב וקצצתי את העשב חיטה ממש קטן וזה עבר בקלות אבל זה נראה שעדיין הרוב הולך ל"זבל" של המכונה שוב פעם. שאלתי : מפני שקניתי שתי חבילות גדולות של עשב חיטה אני חייבת להשתמש בהן ,האם אפשר בתוך סלט להוסיף את זה או כל בישול אחר? יש מצב שאצטרך לקנות מכשיר מיוחד אבל זה נורא נורא יקר! :( אבל אני חייבת לשבל את עשב היטה בגלל סגולותיו ...אשמח לעזרה :) תודה מראש

בהחלט ניתן להוסיף לסלט

19/11/2014 | 14:37 | מאת: ל.א

אז כפי שציינתי אתמול ממש קשה לי להעביר אותו למסחטת מיצים אז היום עשיתי עוד ניסיון גזר וסלרי עברו במסחטת מיצים ואותו מיץ העברתי לבלנדר שלי ;שם הוספתי ,עלי תרד,עליד סלרי,עשב חיטה עגבנות,קייל חצי לימון סחוט. את האמת זה יצאה ממש סמיך עם חתיחות בעיקר של העלים נראה לי וובעיקר של העשב חיטה ,היה אםשר להרגיש בפה את העשב חיטה....עם קש לא הייתה אפשרות לשתות אותו אז החלטתי להעביר לכלי של מרק לחמםבמיקרוגל ולאכול זאת כמו מרק ... 1-האם זה בסדר? 2-האם זה לא מסוכן למעי שמרגישים בחתיחות את העשב חיטה 3-האם ישאיבוד גדול אולי הרוב מההויטמינים ומינרלים של אותם ירקות? אשמח אם תוכל לענות ל3 השאלות הללו .תודה רבה מראש

26/11/2014 | 12:48 | מאת: אורלי

מנהלי פורום נטורופתיה