דלקות חוזרות-מרובות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/10/2014 | 10:57 | מאת: שושי

לפורום נטורופתיה שלום, אני בת 56 ומזה כ-4 שנים לוקה בדלקות בדרכי השתן, טיפולי אנטיביוטיקה שונים, שכן החיידק מקבל עמידות, אינם עוזרים כלל. אני מוצאת עצמי בלופ לא נגמר של חיידקים ואנטיביוטיקה. במידה ואנני עולה על הדלקת בזמן, הזיהום גןרם לחום גבוה עד כדי אשפוז בבית חולים.ברקע יש לופוס המתבטא בחולשה ובעייפות ובכאבים מפושטים.

שתייה מרובה של מים עוזרת. לשתות גם באופן קבוע מיץ חמוציות ללא סוכר. טיפול ומניעה ע"י D- מנוז או פ-מינוז

מנהלי פורום נטורופתיה