צרבות אחרי טיפול באנטיביוטיקה בחיידק בקיבה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/10/2014 | 15:53 | מאת: אריאל

שלום בן 40 עם עבר של שלושה טיפולים של אנטיביוטיקה ,בחיידק בקיבה,סובל מצרבות הטיפולים הקודמים עזרו והחזיקו שנתיים, בין טיפול לטיפול את הטיפול האחרון ,שסיימתי אותו השבוע, עשיתי אחריו בדיקה כדי לבדוק אם יש חיידק בקיבה ואין לי חיידק בקיבה ,אבל עדיין יש לי צרבת עם גרפסים ולפעמים מדי פעם כאבים בקיבה דקירות יש לציין ,שזה מה שהיה לי לפני הטיפול ,כמו כן יש לציין ,שיכול להיות שיום אחד אין לי כלום ויום אחרי כל היום צרבת ,יש לציין ,שאני מטופל כבר 5 שנים בלנטון פעמיים ביום רציתי לדעת האם יש תכשירים טבעיים ,שאתם אני יכול להיעזר על מנת לחסל את הצרבת התייאשתי כבר מטיפול קונבנציונלי יש לציין גם , שאני חולה אפילפסיה כעקרון מאוזן 9 שנים מטופל בלמודקס משקל תקין 72 קג גובה 175 אין לי בעיה ביציאות או דברים כאלו בתודה אריאל

הבדיקה אינה תמיד מהימנה. לעיתים היא מראה שלישי והמצב הוא חיובי. בכל אופן סימפטומטית מראה שיש מצב שהחיידק קיים. אנטיביוטיקה הוא טיפול כושל לנושא ולכן זה תמיד יחזור ומפעם לפעם בגדול יותר. יתכן וכרגע המצב ירד וזה לא נראה בבדיקה, אבל לצערי סביר להניח שזה יחזור ורק בגדול יותר. כדאי לטפל מהר ובהקדם באופן טבעי כדיי שלא יחזור. מוזמן לפנות באישי. יש לי טיפול מאד מוצלח לנושא.

מנהלי פורום נטורופתיה