ג'ינסנג קומפאונד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/10/2014 | 06:03 | מאת: רון

תוך כמה זמן מרגע לקיחת התרופה ג'ינסנג קומפאונד היא משפיעה? האם אפשר לקחת שתי כדורים בבוקר עם ארוחה במקום אחד, כדי שהתרופה תשפיע יותר?

ההשפעה מאד אינדיבידואלית. ולרוב היא דיי מהירה. אין צורך לקחת 2 אלא אם כן התנסית כבר במינון של אחד וההשפעה לא הייתה כ"כ מורגשת אז אפשרי 2

11/09/2017 | 23:19 | מאת: אבי נקש

האם הג׳ינסנג קומפאונד הוא יעיל ובעצם אותו דבר בהשפעתו כמו ג׳יסינג סיבירי או אוקראיני ובכלל למה הוא הכי יעיל הג׳ינסנג קומפאונד ?????

מנהלי פורום נטורופתיה