יציאת קיבה ולחץ דם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/10/2014 | 14:12 | מאת: אתי

יש לי פעמיים ביום יציאות קיבה עם לחץ דם 139/105 עם כאבי ראש וסחרחורת. לא יכולה ללחוץ. סובלת מעצירות וגזים. התופעה החנירה בשבוע האחרון

שלום אתי, את מתארת שני דברים - לחץ דם גבוה ועצירות עם גזים. לא הבנתי האם לחץ הדם הגבוה הוא משהו כרוני או שהוא מופיע רק בזמן יציאה? יש לערוך מעקב ולבדוק אם לחץ הדם אינו גבוה באופן קבוע ולפנות לייעוץ רפואי. לגבי גזים ועצירות- יש לברר מדוע את סובלת מתסמינים אלה. ייתכנו כמה סיבות - חוסר נוזלים - לא שותה מספיק מים, חסר בסיבים תזונתיים - ירקות, שיבולת שועל, שיפון, אגוזים, זרעים (פשתן, דלעת, חמניות) גם לחץ ומתח עלולים לגרום לעצירות. יש לשלול את כל הגורמים הנ"ל ומעניין לברר גם מה הסיבה שהבעיה החמירה בשבוע האחרון.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה