אנטי אוקסידנטים ותוספי תזונה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/10/2014 | 19:17 | מאת: יאיר

מה עדיף בדרך כלל לקחת נוגדי חימצון בקומפלקסים או 2-4 נוגדי חימצון בנפרד שהמינון שם יותר גבוהה?

שלום יאיר, תלוי למה? לאיזו מטרה? לעיתים מספיק לקחת קומפלקס של נוגדי חימצון כפי שלפעמים מומלץ לצרוך מולטי ויטמין ולא כל ויטמין בנפרד. אם רוצים להגיע להשפעה מיטיבה עם נוגד חימצון מסויים, אז צריך גם מינון תראפויטי שלו ולכן כדאי יהיה לצרוך אותו בנפרד על פי המינון הרצוי. השאלה היא לאיזו מטרה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה