עייפות והירדמות במצבים פאסיביים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/10/2014 | 16:21 | מאת: ליאור

שלום רב. אני בן 29 וסובל כבר שנים מעייפות במצבים פאסיביים כגון: צפייה בטלויזיה/ סרט ,מחשב, נהיגה ממושכת וכו'. יש לציין שאני בחור בריא בסה"כ, במשקל תקין ובעל בדיקות דם שנתיות תקינות. בנוסף, עשיתי בדיקה במעבדה שינה, בה לא התגלתה כל בעיה. רציתי לדעת האם ניתן לצרף תוסף תזונה כגון שורש מאקה או ג'ינסנג על מנת להקל על תסמיני ההירדמות. בתודה.

שלום ליאור, כן בהחלט, צמחים כמו ג'ינסנג, מאקה יכולים לסייע לך, אך עלי לצין, כי כל המצבים שתיארת הם אכן מעייפים.. צפייה במסכים - טלוויזיה /מחשב או נהיגה ממושכת הם בהחלט יכולים לגרום לעייפות באופן טבעי, אז לא כ"כ הבנתי איפה הבעיה, האם קיימת גם עייפות במצבים אחרים?

22/10/2014 | 07:42 | מאת: ליאור

תודה מעין. אני מרגיש שיש נטייה כללית חזקה להירדמות, גם בשעות הבוקר העניין מקשה עלי בעבודה היומיומית ומסוכן בנהיגה.

מנהלי פורום נטורופתיה