חיזוק מערכת החיסון בהריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/10/2014 | 14:53 | מאת: סאלי

שלום, אני רוצה לחזק את מערכת החיסון שלי לקראת החורף - אני בהריון בשבוע 11 . התחלתי לחפש משהו אחר חוץ מויטימים ומצאתי את התכשיר/הפורמולה: חיזוק ל-9 חודשים | Tilia & calendula blend . כתוב שהיא מותאמת במיוחד להריון אבל כשבדקתי כל מרכיב בנפרד היה כתוב ברובם שהם לא מומלצים בתקופת ההריון ... מה אפשר להבין מזה ? זה בטוח או לא ? מה עוד אני יכולה לעשות או לכחת - שאפשרי בהריון ? האם בכלל כדאי ללכת ולתחסן וזהו ? למרות שזה חיסון ראשון שלי ויהיו לי תופעות לוואי ? אשמח לכל עצה !

שלום סאלי, אין צורך לקחת תוספים מיוחדים לחיזוק - החיזוק הטוב ביותר עבורך יהיה להקפיד על תזונה נכונה ובריאה - דגנים מלאים, קטניות,פירות, ירקות, אגוזים, זרעים וכמובן, הפחתה של סוכרים מזוקקים, שומנים רווים וכ'ו.. את הפורמולה שציינת אינני מכירה, אך בכל מקרה לקבלת אשור של הפורמולה בזמן הריון יש לפנות לחברה היצרנית ולוודא שיש לכך אישור נטילה בזמן הריון. אחד התוספים שמחזקים את מערכת החיסון ושומרים עליה לעיו הייתי ממליצה וכמו כן בטוח לשימוש בזמן הריון הוא תוסף של פרוביוטיקה - אותו את יכולה לצרוך. בהצלחה והריון קל וכייפי.

22/10/2014 | 10:06 | מאת: סאלי

מנהלי פורום נטורופתיה