לקיחת תוסף סידן עם זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/09/2014 | 13:37 | מאת: רמי

האם אפשר לקחת זרעי פשתן עם תוסף סידן קרבונט ואם לא אז מתי מומלץ בתודה מראש ושנה טובה לכולם

שלום רמי, לא מומלץ לצרוך תוספי תזונה יחד עם סיבים תזונתיים (בשל היכולת של הסיבים לספוח את הויטמינים/מינרלים החוצה) וזרעי פשתן נחשבים למקור לסיבים תזונתיים, לכן מומלץ לצרוך בנפרד אחד מהשני. בכל מקרה, סידן מומלץ לצרוך בלילה לפני השינה על קיבה ריקה וזרעי פשתן ניתן לצרוך עם הארוחה בבוקר או בצהריים. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה