זרעי צ'יה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/09/2014 | 12:05 | מאת: shirley hadad

שלום רציתי לדעת האם זרעי ציה מותרים בהריון? אני שבוע 21. תודה

שלום שירלי, אין המלצה חד משמעית להימנע מזרעי ציה בהריון, אך הדעות חלוקות כיוון שאין מספיק מחקרים לגבי ההשפעה שלהם בהריון והנקה. ולכן יש לנקוט במשנה זהירות. לאיזו מטרה את רוצה לצרוך אותם? יש להם חלופות.. בהצלחה ושנה נפלאה!

26/09/2014 | 09:37 | מאת: shirley hadad

היי אני רוצה לצרוך אותם כמקור לאומגה 3 . צרכתי מהזרעים כיומיים ברציפות כל יום 2 כפות שטוחות וראיתי כי הזרעים מאיצים לי את פעולות המעיים וחששתי מזה והפסקתי. אני משתדלת לאכול כל יום 3-4 אגוזי מלך . איזה תחליף מומלץ ? תודה מראש

מנהלי פורום נטורופתיה