שומן בריא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/09/2014 | 15:00 | מאת: שומן בריא

אם אני אוכלת שומן בריא למשל ממקור של פשתן, סומסום מלא, טחינה מלאה.... האם לאורך זמן יכול להיות לי בשל כך כבד שומני? אני שואלת כי אני אוכלת הרבה מהשומנים הללו ביום - כמות של לשלך 2 כפות טחינה גולמית מסומסום מלא + עוד כ 200 גרם סומסום מלא+ כ 50 גרם פשתן. חוץ ממקור שומן זה אני לא צורכת כלל שומן בטח ובטח לא ממקור חי, לא גבינות ולא בשר. תודה

שומנים אלא בהחלט עדיפים, ואם הבריאות תקינה והכבד תקין אין שום סיבה לכבד שומני.

מנהלי פורום נטורופתיה