אני לא מבין מדוע מחקתם את ההודעה על הסבוריאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/09/2014 | 09:48 | מאת: רם

אבל את ההצעה לערבב סודה לשתייה בשמפו שהצעתם כטיפול לבעיית קשקשים אני זוכר טוב מאוד . האם אתם ניסיתם את הרעיון הזה על עצמכם לפני שאתם מציעים את זה לאנשים אחרים אתם יודעים שזה יכול לעשות נזק רציני לעור . לעומת זה אני הצעתי את הרעיון לקחת את הג'לטין אחרי שלקחתי אותו כחודש וחצי והוא למעשה הראה לי שאפשר לפתור בעיות שלא ניראה שאפשר לפתור אותן . לי אין שום מטרות מסחריות אני באתי לתת לאנשים עם בעיות פיתרונות ולעשות מצווה והתשובה שלכם היא מחיקת ההודעה שלי

כן, בדקתי. מה יכול להיות מסוכן בזה...? אין לי מושג על איזה המלצה אתה מתכוון, אם היה בו תוכן פרסומי, טלפון, אתר שיווקי כנראה שבגלל זה נמחק. אם לא היה אין לי מושג למה

15/09/2014 | 01:58 | מאת: רם

אנחנו מכירים כבר הרבה זמן ואני מכיר לך ולכל עורכי האתר תודה . על הרעיונות לשיפור מצב הבריאות - בעיקר על זרעי הפשתן -שממש הצילו אותי מהתקף לב . אבל אני סובל כבר זמן רב מסבוריאה ולצערי לא מצאתי לה את הפתרון - הייתי אצל אין ספור רופאים רגילים ואלטרנטיבים ואף אחד לא עזר לי. אבל בזמן האחרון עליתי על חומר שאני מכיר אותו מהילדות - הסבתא שלי ז'ל היתה נותנת למשפחה בארוחות חגיגיות רגל קרושה - משהוא דליקטס - והחומר שאותו אני לוקח מזה חודש וחצי הוא אותו חומר אבל עכשיו קוראים לו ג'לטין . ואני יכול לומר לך בלב שקט הסבוריאה ניבלמה בערך ב95 % אבל זה כנראה גם קשור לדיאטה הטבעונית שלי ולזרעי הפשתן. אני מאוד נרעש מהמצב הזה שמיד נכנסתי לאתר שלך ולחלוק עם כולם את הגילוי שלי שאני יודע שהרבה סובלים ממנו - אני נכנסתי לאתר שטוען שהג'לטין עוזר גם לפסוריאזיס - אני כל חיי מנסה לעזור לאנשים ככל יכולתי שלא על מנת לקבל כסף -לכן כאב לי הלב שההודעה שלי בדבר הג'לטין נמחקה . רמי

מנהלי פורום נטורופתיה