הי מעיין מה שלומך? האם זה פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/08/2014 | 23:11 | מאת: גלי

לפני כמה שנים חטפתי פסוריאזיס שהגיע לקרקפת. לאחר טיפול טוב זה עבר - כרגע לא זוכרת את שמות התרופות ברור לי שזה היה כתוצאה של לחץ ומתח רבים לפני כחודש חטפתי שוב יובש וחספוס בעור אך רק בזרועות מבחוץ (בצורה סימטרית) וברגליים בירכיים למעלה מבחוץ (גם סימטרי) בתוספת כתמים קטנים אדומים בידיים וברגליים האם זה פסוריאזיס? כנראה שוב כתוצאה של לחץ נפשי - בנוסף אני לא יוצאת כמעט מהבית. האם זה קשור לחוסר אור האם ויטאמין d או d3 (הם זהים?) יכולים בינתיים להרגיע וכמה טיפות ביום הרבה תודה לך

09/09/2014 | 16:55 | מאת: טל שפר-להב, נטורופתית

גלי שלום, לא אפריע להתייעצות שלך עם מעיין אני רוצה רק לציין כי את מציינת שבשני המקרים מעורב מתח. מתח הוא טריגר משמעותי בהתפרצויות של בעיות עור למניהן. כדאי, במקביל לטיפול בבעיית העור, לטפל בנושא המתח ולקבל שיסייע לך להתמודד עם המתח ולטפל בו ובכך גם לנסות למנוע התפרצויות עתידיות. בהצלחה, טל שפר-להב נטורופתית N.D

10/09/2014 | 02:34 | מאת: גלי

אני יודעת שרוב המחלות אם לא כולן מתפרצות על רקע של לחץ רב. אולי תוכלי לענות לי על מה ששאלתי בקשר לויטמין D תודה

12/09/2014 | 13:19 | מאת: רם

14/09/2014 | 01:09 | מאת: גלי

הרבה מהבית. מבינה שיש לזה קשר לפסוריאזיס תודה

מנהלי פורום נטורופתיה