טיפול חלופי ל"וראמול" לטיפול ב"פלולות"

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/07/2014 | 10:22 | מאת: מיכל

לביתי בת 8 חודשים יש פלולות (בשפת העם) בבטן ובגב המתרבות וגדלות במהירות. מפאת גילה הצעיר נאמר לי כי אינני יכולה למרוח לה "וראמול" (משחת לק שקופה) לטיפול בבעיה. אציין כי לאחיה בן 2.5 גם היתה תופעה דומה בעבר, והטיפול ב"וראמול" היה יעיל ביותר, אך הוא היה מעל גיל שנה... האם ישנה חלופה מוכרת לטיפול בבעיה? תודה מראש, מיכל

אם מדובר ביבלות ויראליות אכן הוראמול הוא אופציה. אפשר להשתמש גם בחלב מעץ התאנה וכמובן בזהירות ורק על הנגע. אם זו בעיה חוזרת כדאי לצרוך שמן אורגנו לטיפול אנטי ויראלי מבפנים. בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה