דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/07/2014 | 10:33 | מאת: דרורה

היי, רציתי לברר האם לנטורטפתיה יש טיפול לדלקת חניכיים ושיפור נסיגת חניכיים? תודה.

24/07/2014 | 10:22 | מאת: רוני

יש לך את היוביקווינול של סולגאר. אני יודעת שבין היתר, נטילה שלו משפרת דלקות חניכיים. לזה התכוונת?

שלום דרורה, הטיפול באמצעות הנטורופתיה בדלקות חניכיים יטפל בשורש הבעיה, כלומר, יש לברר מה הסיבה לדלקת חניכיים אצלך. הטיפול יהיה באמצעות תזונה מתאימה, המלצה לתוספי מזון כמו למשל, COQ10 מטפל בדלקות חניכיים, ניתן להשתמש בשמנים אתריים בגירגור.. ראשית יש לערוך בירור ממה נובעת הדלקת והאם ישנם תסמינים נוספים מקבילים. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה