רגיש

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/07/2014 | 23:26 | מאת: חיים

שלום אני בחור מאוד רגיש. כל דבר מלחיץ אותי. לפעמים זה מכניס אותי לדיכאון. האם יש פיתרון צמחי לכך?

שלום חיים, ראשית, מציעה לך לקרוא את הספר "אדם רגיש מאוד" של ד"ר איליין ארון, תוכל למצוא שם כלים להתמודדות עם הרגישות הגבוהה שלך. לטיפול במצבי הלחץ אפשר להיעזר בתוספי תזונה כמו אומגה 3 B+C סטרס ופורמולות צמחים מרגיעים כמו ולריאן, פסיפלורה, אשווגנדה, רפלקסולוגיה וטכניקות הרגעה כמו דמיון מודרך, מדיטציה יכולים לסייע. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה